NingXia Red

NingXia Red®

Profiteer iedere dag van de voordelen van deze heerlijk, frisse drank. Je kunt NingXia Red in een smoothie gebruiken, drinken bij ontbijt of op een willekeurig moment voor een boost in energie. Ook geschikt voor kinderen en een prima alternatief voor frisdrank of sap vol suiker!

de hele dag

Doorlopend energie

Bespaar geld op supplementen, koffie of energiedrank. NingXia Red is een natuurlijk wellness drankje en is 100% puur. Het is een natuurlijke vorm van energie zonder toegevoegde suikers. Ook bevat het geen cafeïne of andere kunstmatige stimulerende middelen. Met NingXia Red zorg je voor een gezonde darmflora en verbeter je jouw gezondheid. 

0
Aminozuren
0
Sporenelementen
0
Essentiële vetzuren
0
Vitamines

ontgiften met

Antioxidanten

NingXia Red is een roodkleurige geconcentreerde drank dat een hoge concentratie antioxidanten bevat. Deze antioxidanten ondersteunen je tegen oxidatieve stress. Bovendien zorgt het voor meer energie. NingXia bevat 18 aminozuren, 21 sporenmineralen, 6 essentiële vetzuren en vitamines B1, B2, B6 en E. Het drankje ondersteunt het natuurlijke ontgiftingsproces.

Wat betreft vezels, vitamines en mineralen is 30 ml NingXia Red te vergelijken met 8 biologische sinaasappels. Qua hoeveelheid antioxidanten zijn het er zelfs 55!

Gezondheidsvoordelen

NingXia Red® is een dagelijks superfruitsupplement dat de kracht van Ningxia-wolfbessen, pure essentiële oliën en een synergetisch mengsel van vruchtensappen en -extracten combineert om het welzijn van het hele lichaam te ondersteunen. 

Het supplement is verrijkt met essentiële oliën van citroen, sinaasappel, Yuzu en mandarijn en bevat sappen en extracten van superfruits zoals aronia, pruim, bosbes, granaatappel, en – best of all – de exotische Ningxia wolfberries.

NingXia Red heeft een grote impact op het lichaam en biedt voordelen zoals ondersteuning voor een normale gezondheid van de ogen, cellulaire functies en je energieniveau. Door tweemaal daags te genieten van slechts 30-60ml, kun je NingXia Red een vitaal onderdeel maken van je reis naar een gezonder, vitaler welzijn.

NingXia Red

kan ondersteuning bieden aan:

✓ een normale cellulaire functie

✓ een goede gezondheid en het

✓ algemeen welzijn

✓ het immuun- / afweersysteem

✓ het gezichtsvermogen

✓ spieren en gewrichten

✓ het hart- en bloedvatenstelsel

✓ de afweer van het lichaam

✓ natuurlijke ontgifting

✓ sterke huid, haar en nagels

✓ geestelijke veerkracht

✓ focus en concentratie

✓ een gezonde gewichtsbeheersing*

*in combinatie met een gezonde voeding en lichamelijks beweging

elke dag

Veelzijdig genieten!

Geniet dagelijks van NingXia Red in smoothies, slushes, met toevoeging van je favoriete essentiële oliën, op zichzelf, of zelfs bevroren in ijslolly’s! De heerlijke smaak en krachtige voordelen maken het een must voor elk lid van de familie, elke dag opnieuw. Wat je ook doet met deze heerlijke infusie van lichaamseigen voedingsstoffen, de smaak is net zo lekker als de boost!

✓ Drink gekoeld als shotje van 30 of 60 ml
✓ Verdun met (bruis)water of een sapje
✓ Verwerk in een smoothie
✓ Als ijs! Met fruit en kokoswater
✓ Verrijk met een plus-olie
✓ Combineer met stoere zusje NingXia NITRO
✓ Combineer met frisse zusje NingXia Zyng
✓ Maar er jellies van voor de kids

Ontdek onze

Bestsellers

Sead to Seal

Alle ingrediënten worden geteeld, geoogst, schoongemaakt, verwerkt, verscheept en getest volgens strenge kwaliteitsnormen. Young Living handhaaft een strikte kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan strenge standaarden. De Seed to Seal standaarden zorgen ervoor dat je met elke etheriche olie en ieder Young Living product geniet van het beste uit de natuur en ruim twee decennia aan innovatie. 

Het "geheime" ingrediënt

Afhankelijk van het seizoen maken we verschillende producten tijdens de workshop, bijvoorbeeld een rollertje, een creme of scrub, maar het kan ook een neusinhalor of lippenbalsem zijn. We nemen de verpakkingen, grondstoffen en de oliën mee, zodat jullie direct aan de slag kunnen met de opgedane kennis.

Puur natuur

NingXia Red bevat geconcentreerde sappen van de aronia, bosbes, kers, granaatappel en pruim. Allen bekend om hun hoge antioxidant gehalte. Deze zoete combinatie is meer dan alleen lekker – het is zeer heilzaam. Deze vruchten hebben krachtige bestanddelen, fytonutriënten, polyfenolen, vitaminen en mineralen die het welzijn van het hele lichaam ondersteunen. Tenslotte bevat het ook nog druivenpit extract.

En… verder helemaal niets! Geen toegevoegde geur-, kleur-, smaak- of zoetstoffen. Alles is puur natuurlijk.

Etherische oliën

Hoewel de fruitmengsels en extracten krachtig en ondersteunend zijn, onderscheidt NingXia Red zich vooral door een mix van vier essentiële citrus oliën:

✓ Sinaasappel
✓ Mandarijn
✓ Citroen
✓ Zeldzame Yuzu

Deze speciaal geselecteerde essentiële oliën bieden niet alleen een vleugje zoete citrus smaak, maar vullen NingXia Red ook met de opmerkelijke voordelen van essentiële oliën van citrusvruchten, waaronder ondersteuning van een gezonde spijsvertering, bevordering van een positieve mood, en meer. De oliën bevatten d-limoneen en limoneen en geven iedere portie NingXia Red niet alleen een boost in smaak maar geven ook een boost aan je weerstand.

Aminozuren

Wolfberries bevatten alle noodzakelijke aminozuren dus het is zeer geschikt voor mensen die een vegetarisch dieet volgen. Er zijn 2 type aminozuren; die het lichaam zelf kan aanmaken en die je via je dieet moet binnenkrijgen (bijvoorbeeld door het eten of drinken van wolfberries of NingXia Red).

 

Aminozuren spelen een belangrijke rol bij:
✓ Het vervoer en de opslag van voedingsstoffen
✓ De aanmaak van nieuwe cellen.
De spijsvertering
✓ Energieproductie
✓  De overdracht van prikkels
✓  De opbouwen en onderhouden van je spieren
✓ De aanmaak van sterk bindweefsel en de groei van gezonde botten
✓  Wondgenezing en herstel

Ontdek NINGXIA

Tijdelijke actie

Kalium

Wolfberries zijn de meest kaliumrijke voedingsmiddelen die er te vinden zijn. Kalium houdt de hoeveelheid water en zuurgraad (PH) van het lichaam op peil. Verder is het erg belangrijk voor een goede werking van de spieren en onmisbaar voor het zenuwstelsel.  Ook bevordert kalium het denkvermogen. Het heeft een belangrijke rol in de overdracht van zenuwimpulsen (beweging, voelen) en het helpt bij de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam. Bij een hoge bloeddruk kan kaliumrijke voeding helpen.

Zink

Wolfberries bevatten een hoge dosering zink. Zink is een spoorelement dat cruciaal is voor heel veel verschillende aspecten van onze gezondheid. Zink is ontzettend belangrijk voor het immuunsysteem. Het verhoogt de weerstand tegen infecties en wordt vaak samen met vitamine C ingenomen bij hoesten, verkoudheid en griep. Ook zorgt het voor gezond haar, gezonde ogen, een gezonde huid, gezonde botten en een goed geheugen. Daarnaast speelt het een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten. 

*Bovenstaande informatie is niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of preventie van welke ziekte dan ook.

Drink NingXia Red...

✓ Bij futloosheid of vermoeidheid

✓ Wanneer je wakker wordt

✓ Tijdens je middagdip

✓ In je yoghurt, smoothie of soep

✓ Als tussendoortje

✓ Met Spa Rood, sinaasappelsap of NingXia Zyng

✓ Voor het sporten

✓ Wanneer je trek hebt in iets zoets

Gratis recepten e-book!

Bij aanschaf van NingXia Red krijg je nu een gratis recepten e-book om optimaal te kunnen genieten van je dagelijkse portie NingXia. Je krijgt het e-book via jouw YL contactpersoon. Voer haar naam in bij “couponcode” tijdens het bestellen of bestel direct bij je contactpersoon.

✓ NingXia drinks
✓ NingXia smoothies
✓ NingXia popsicles & sorbet
✓ NingXia kids specials
✓ NingXia cocktails & mocktails

Shopping cart
Sign in

No account yet?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account