Retourbeleid

Wij bij The Naturals waarderen onze klanten en streven ernaar om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankopen. Als u echter om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, bieden wij een retourbeleid aan om uw winkelervaring zo probleemloos mogelijk te maken. Lees hieronder de details van ons retourbeleid:

Retourtermijn: U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren. De retourtermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de producten fysiek in bezit krijgt. U heeft dus 14 dagen de tijd om de bestelling te annuleren en het retour aan te melden. Vervolgens heeft u 14 dagen om het product naar ons terug te sturen.

Retourprocedure: Om een retourzending te initiëren, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail op info@thenaturalslifestyle.nl. Geef hierbij uw bestelnummer, de naam van het product en de reden van retour op. Wij zullen u voorzien van verdere instructies over het retourneren van het product. 

Voorwaarden voor retournering:

  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Terugbetaling: Zodra wij het geretourneerde product in goede staat hebben ontvangen, zullen wij de terugbetaling verwerken. De terugbetaling zal worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode. Wij storten het orderbedrag terug op uw rekening, binnen 14 dagen na retourmelding. Het kan, afhankelijk van uw bank, een aantal dagen duren totdat het geld op uw rekening zichtbaar is. 

Verzendkosten retourneren: De kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw rekening. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn dus voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wij raden aan om het pakket met een traceerbare verzendmethode te versturen om verlies of beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Defecte of verkeerd geleverde producten: Als u een defect product hebt ontvangen of een verkeerd artikel hebt gekregen, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Wij zullen de retourkosten voor dergelijke gevallen vergoeden en zorgen voor een snelle vervanging of terugbetaling.

E-mail: info@thenaturalslifestyle.nl Telefoonnummer: +31 6 45712767

KvK-nummer: 91094348 BTW-identificatienummer: NL004865384B36

Wij streven ernaar om elke retourzending zo snel mogelijk te verwerken en staan tot uw beschikking voor eventuele vragen of opmerkingen. Dank u voor uw begrip en samenwerking.

Met vriendelijke groet,

The Naturals

Shopping cart
Sign in

No account yet?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account